Over GoRuna Zeeuws Vlaanderen

Heb jij dat ook? Dat het trainen lekker gaat, maar dat je het momenteel aan niemand kunt laten zien? Mis je de uitdaging van een wedstrijd? Of mis je net wat motivatie om echt eens diep te gaan. Het loopt momenteel net even anders.

Doe dan mee aan GoRuna Zeeuws-Vlaanderen!

Het is vrij eenvoudig. Wij hebben zowel in Oost, als in West-Zeeuws-Vlaanderen een aantal goed beloopbare, vrij overzichtelijke en toch mooie parkoersen zo tussen de 7 en 10 kilometer uitgezet. Tevens werd er voor de kilometervreters in de maand februari’21 een parcours van een halve marathon en wordt er in de gehele maand april’21 een gehele marathon opengesteld. Het principe van GoRuna Zeeuws-Vlaanderen is dat je individueel het betreffende parkoers aflegt. Dit kan wanneer je maar wil, zo vaak je maar wil en zo hard of zacht je maar wil. Het kost je verder helemaal niets. Het advies is wel om vooraf goed de route(s) te checken via de Afstandmeten.nl links. Niet alle routes zijn namelijk uitgezet met borden/pijlen. En indien dit wel het geval is kunnen we niet garanderen dat de routebordjes correct blijven hangen in de betreffende loopperiode. Je finisht altijd op de plaats waar je start!

Vervolgens meld je je aan via deze site en geef jouw gelopen tijd door en wij registeren deze in een klassement. Na ongeveer een maand maken we de definitieve uitslag op en volgt op een dag erna een online prijsuitreiking vanaf 20:00uur. Met daarin niet alleen aandacht voor de snelsten van het rondje in Oost en het rondje in West-Zeeuws-Vlaanderen, maar ook voor degenen die op een andere manier enthousiast hebben deelgenomen. Uitnodiging voor deze online TEAMS prijsuitreiking krijgt iedere deelnemer enkele dagen voorafgaand via het ingegeven e-mailadres tijdens de account aanmaak.

Nadat we een parkoers afsluiten, staat direct het volgende parkoers weer klaar en beginnen we weer opnieuw. We proberen relatief makkelijke en veilige parkoersen samen te stellen, maar ook met mooie of onbekende pareltjes er in. Onze regio is zo mooi om in te sporten! In principe hebben oost en west Zeeuws-Vlaanderen ieder hun eigen circuit. Het is niet verplicht, maar het mag natuurlijk wel om zowel het Oost-Zeeuws-Vlaamse, als het West-Zeeuws-Vlaamse parkoers te lopen.

We benadrukken dat GoRuna Zeeuws-Vlaanderen bedoeld is voor een ieder die graag een rondje loopt. Het maakt niet uit of je heel snel, of minder snel bent. Meedoen is leuk om jezelf te verslaan, of de tijd van je hardloopmaatje. GoRuna is vooral bedoeld om in deze tijden dat we onze sociale contacten moeten beperken, toch voor verbinding en saamhorigheid onder de hardlopers te zorgen.

Dus aarzel niet, rij, fiets, of loop naar de start van het parkoers, volg ons op Facebook, Instagram en deze site en maak vooral ook je loopmaatjes enthousiast!

Heel erg veel loopplezier alvast!