Gemeente Oostburg - Cadzand bad
21,1 km

Mammoet Midwinter Halve Marathon 21.1km

start/finish: nabij Strandhotel – Boulevard de Wielingen 49 – Cadzand-Bad

4 februari 2022 t/m 13 februari 2022

Van vrijdag 4 februari om 12u, tot en met zondag 13 februari om 12u staat de route uitgepijld. Je kunt je gelopen tijd invoeren tot en met zondag 13 februari as. 22:00uur via deze site. De Mammoet Midwinter Halve Marathon is de ‘Winterklassieker der Lage Landen’. Tijdens een normale editie starten meer dan duizend deelnemers over het prachtige, maar uitdagende parkoers dat voor een groot deel uit strand en duinen bestaat.

De eerste 3 mannen en vrouwen op beide afstanden ontvangen een prijs, beschikbaar gesteld door de organisatie van de Mammoet Midwinter Halve Marathon. Daarnaast is er een tombola met tientallen dinerbonnen van diverse lokale horecaondernemingen, waardebonnen voor sportwinkels en gratis startbewijzen voor de editie van 2023!

Extra prijzen voor de verst wonende deelnemer en de mooiste selfie! Alle deelnemers, die hun prestatie correct gelogd hebben, ontvangen een uitnodiging voor de online TEAMS prijsuitreiking van dinsdagavond 15 februari as. – 20:00uur. Wat een finale!

Klik hier voor de route in Afstandmeten.nl. Hier is via de knop ‘exporteer’ de GPX-file ook te downloaden.

Klik hier om het GPX bestand van de route te downloaden.

Check de waterstanden vooraf: Getijden | Eb en vloed | Cadzand

Route is met gele routebordjes uitgepijld, maar check altijd vooraf de route!

Het parkoers staat 10 dagen uitgepijld en is ook uitermate geschikt voor wandelaars!

Let op: bij prestatieverwerking als je bijvoorbeeld 1 uur, 27 minuten en 56 seconden over het rondje hebt gedaan, dan vul je dit als volgt in 01:27:56. Gelogde tijd wordt pas zichtbaar na een uur op deze website onder klassementen.

Locatie op de kaart