Sponsoring

De GoRuna lopen zijn bedoeld om in deze tijden waarin het allemaal net even anders loopt op een zo toegankelijk mogelijke manier er voor te zorgen dat mensen in beweging blijven en om verbondenheid te creëren tussen de deelnemers. Zo zijn de GoRuna lopen gratis voor de deelnemers en we stoppen in ieder geval niet met organiseren zolang de richtlijnen rondom de verspreiding van het corona virus het niet toe staan om terug hardloopwedstrijden in groepsverband te organiseren. De wedstrijd wordt individueel gelopen en de na pret vindt virtueel plaats.

Als bedrijf kunt u voor een bescheiden bedrag uw naam aan dit sportieve regionale evenement verbinden. Sponsoring kan in de vorm van een prijs voor de snelste hardlopers, of hardloopsters, of met een geldbedrag, waarmee we onder andere de kosten voor deze website betalen.  

Wat krijgt u hiervoor terug? Een banner op deze website en publiciteit op social media. Aandacht voor uw bedrijf tijdens de virtuele prijsuitreiking. En in overleg kunnen we de naam van uw bedrijf koppelen aan een parkoers van GoRuna.

Neem contact op met onze organisatie, wanneer u uw bedrijf wenst te linken aan dit positieve en sportieve evenement

Dankzij onderstaande sponsoren kunnen wij GoRuna gratis voor jullie organiseren:

(scrol van link naar rechts om alle sponsoren te zien en klik voor een doorlink naar hun website)